StructureScan® 3D

Best.nr 000-12395-001.

StructureScan® 3D
StructureScan 3D drivs av en flerstrålig ekolodsteknik som skapar tydliga bilder med enastående detaljer genom att konvertera avsökningar av undervattensterräng och fiskstim till 180 graders, tredimensionella vyer med hög upplösning. De verklighetstrogna, tredimensionella avsökningarna visas på Lowrance HDS Gen3-serien för sjökortsplottrar med ekolod, när de används tillsammans med SidesScan® 3D Skimmer®-givaren och StructureScan® 3D-modulen.

Lättförståeliga ekolodsbilder
Visa 3D-bilder från alla vinklar med ScanTrack™ rotationsstyrning med panorering och tiltning med hjälp av pekkommandon på skärmen och lättanvända, förinställda visningspositioner.

Hitta viktiga fiskeområden fortare
StructureScan® 3D gör att fiskare lättare kan förstå var fisk och fiskstim finns i relation till båten. Genom att långsamt tomgångsköra över ett potentiellt fiskeområde med det breda avläsningsområdet på 180 grader kan fiskare snabbt söka efter viktiga områden och få en överblick över sådant som plötsliga djupförändringar, punkter, fåror, högar med sten, kvisthögar, tångbäddar, stående timmer, vrak och mycket mer.

Viktiga funktioner

 • Enastående tydlig sidovy
 • High Definition (HD) och Super-Wide 3D-avsökning
 • Leading Edge™ avläsningsreferens
 • SelectScan™ målidentifiering
 • Vertikal förbättringsstyrning
 • Waypoint-lager
 • Automatiska 3D-bildinställningar
 • Ethernet-anslutning
 • Förbättrad utformning av SideScan Skimmer®-givaren
Var kan man handla  Enastående tydlig sidovy

  Utformningen av StructureScan 3D-givaren har förbättrats med ett större antal sensorer för bättre bildprestanda för att få så tydliga sidovyer som möjligt.

  High Definition (HD) och Super-Wide 3D-avsökning

  Konturerna under vattenytan kan visas på sidorna av båten ─ upp till 200 meter babord och styrbord ─ med otroligt detaljerade vyer med hög upplösning.  StructureScan® 3D ger flera vyer, inklusive tvådimensionell DownScan Imaging™ och StructureScan® HD, och de nya, realistiska tredimensionella vyerna.  Med hjälp av de förinställda virtuella point-of-view-vinklarna eller ScanTrack™ rotationsstyrning med panorering och tiltning, kan du justera vyn och perspektivet under båten. Kombinera anpassade HD- och 3D-vyer för att öka din förståelse för fisk relaterat till omfattning och för att söka mer effektivt efter fiskeområden.

  Leading Edge™ avläsningsreferens

  Leading Edge™ avläsningsreferens ger en tydlig grafisk bild av ekolodsstrålar då de korsar bottenkonturerna. Djupet och avståndet för det senast avsökta området visas som en röd solfjäderformad markör direkt under båten. Leading Edge inkluderar även en djupskala som visar större djupdetaljer när du zoomar in och ger en bättre uppfattning av måldjupet.

   

  SelectScan™ målidentifiering

  SelectScan™ skuggar automatiskt fiskstim och svävande mål i en färg som kontrasterar mot den valda färgpaletten. Det innebär att det aldrig tidigare har varit så enkelt att identifiera mål.

  Vertikal förbättringsstyrning

  Vertikal förbättring är en skala som kan väljas av användaren som markerar vertikala nedgångar och viktiga förändringar i djupkurvor på skärmen, och gör dem enklare att identifiera i förhållande till omgivande undervattensterräng. Vertikal förbättring gör även de minsta djupförändringar mer synliga.

   

  Waypoint-lager

  Det är enkelt att återvända till fiskeområden, struktur och andra undervattensfunktioner med funktionen Waypoint-lager. Använd waypoint-knappsatsen för att spara en waypoint vid båtens plats eller växla till markörläget och spara en waypoint över specifika mål, betesfisk eller områden.

  Automatiska 3D-bildinställningar

  Finjusterade 3D-bildinställningar ställs in med din HDS Gen3-standardkonfiguration och StructureScan 3D-modulen. Med hjälp av reglaget på skärmen kan justeringar göras av ytstörningsfilter och kontrastvärden. Med alternativet Ytstörningsfilter minskar du ytkluttret på skärmen genom att givarens känslighet minskar nära ytan. Kontrast gör färgpaletten ljusare/mörkare för att fisk och struktur ska bli enklare att se.

  Ethernet-anslutning

  Ethernet-portar möjliggör anslutning för upp till tre nätverksanslutna enheter.

  Förbättrad utformning av SideScan Skimmer®-givaren

  Power

  Power Consumption Max: .75A, Typical: .60A, Inrush: 4.7A pk
  Power Supply (Supply Voltage) 12 or 24 vDC (9-32 vDC min-max)

  Networking Connectors

  Connectors Ethernet

  Other

  Cable 20 ft/ 6m
  Other Features Transmit Power: Max RMS: 500W
  Input Power: 10V - 17 VDC

  Sonar

  EchoSounder Frequencies Enhanced 455 kHz

  Technical/Environmental

  Product Length [mm] 210
  Weight [kg] 1

  Overview

  Echosounder Max Depths
   Sidescan Imaging  
   Max Range: 600 ft/ 183 m 
   Track Bottom: 35 mph / 56 kph
   Mark Objects:  15 mph / 24kph
   Optimum Imaging: 2-8 mph / 3-13 kph 

   Downscan Imaging™  
   Max Depth: 300 ft/ 92 m 
   Track Bottom: 35 mph / 56 kph
   Mark Objects:  2-8 mph / 3-13 kph
   Optimum Imaging: 2-8 mph / 3-13 kph