StructureScan® 3D

Tuote # 000-12395-001.

StructureScan® 3D
StructureScan 3D:n kaikuluotausteknologia tuottaa yksityiskohtaisen, 180-asteisen ja kolmiulotteisen näkymän pohjan muodoista ja paljastaa helpommin kalojen piilopaikat. Valokuvamaiset 3D-luotaukset näkyvät Simrad HDS Gen 3 -sarjan yhdistelmälaitteen näytössä, kun laitetta käytetään yhdessä SideScan 3D Skimmer® -kaikuanturin ja StructureScan® 3D -moduulin kanssa.

Helposti hahmotettavia luotainkuvia
ScanTrack™-hallinnan ansiosta voit tarkastella 3D-kuvia mistä kulmasta tahansa. Kosketusnäyttökomennot ja esiasetetut katselukulmat tekevät hallinnasta helppoa.

Löydä parhaat apajat nopeammin
StructureScan® 3D:n ansiosta kalastajat pääsevät nopeammin perille siitä, missä kalat piileskelevät veneeseen nähden. Leveän, 180 astetta kattavan luotausalueen ansiosta kalastajat voivat nopeasti paikantaa mahdollisen kalastusalueen parhaat paikat lipumalla hitaasti alueen yllä. Luotaus tuo esiin pohjan syvyysvaihtelut, kivikot, yhteen kasautuneet oksat, leväkasvustot, uppotukit, laivan hylyt ja paljon muuta.

Pääominaisuudet

 • SideScan – pohjattoman teräviä kuvia
 • High Definition (HD) ja Super-Wide 3D -luotaus
 • Leading Edge™
 • SelectScan™-kohteentunnistus
 • Vertical Enhancement (syvyyserojen parannus)
 • Waypoint Overlay (reittipisteet kartan päällä)
 • Automaattiset 3D-kuva-asetukset
 • Paranneltu SideScan Skimmer® -kaikuanturi
Mistä voin ostaa  SideScan – pohjattoman teräviä kuvia

  StructureScan 3D -anturiin on lisätty enemmän sensoreita, mikä takaa parhaan mahdollisen SideScan-sivuluotauksen ja kuvantamistuloksen.

  High Definition (HD) ja Super-Wide 3D -luotaus

  Pohjan muodot voidaan näyttää jopa 183 metrin leveydeltä todella yksityiskohtaisina ja tarkkoina kuvina.  StructureScan® 3D tarjoaa useita eri katselutiloja, mukaan lukien kaksiulotteinen DownScan Imaging™ ja StructureScan® HD sekä uusi, todenmukainen kolmiulotteinen katselu.  Esiasetettujen katselukulmien ja ScanTrack™-katselukulman hallintatilan avulla voi säätää veneenalaista näkymää ja perspektiiviä. Yhdistelemällä säädettäviä HD- ja 3D-näkymiä pääset paremmin perille kalojen sijainnista.

  Leading Edge™

  Leading Edge™ -tekniikka tuottaa selkeän graafisen kuvauksen kaikuluotainsignaalien kosketuksesta pohjaan. Juuri luodatun alueen syvyys ja laajuus näytetään punaisina viuhkamaisina merkkeinä suoraan veneen alapuolella. Leading Edge sisältää myös yksityiskohtaisemman syvyysskaalan, jota lähentämällä saa paremman käsityksen kohteen syvyydestä.

   

  SelectScan™-kohteentunnistus

  SelectScan™ varjostaa automaattisesti kalojen piilopaikat ja vedessä olevat kohteet valitusta väripaletista erottuvalla värillä, jolloin kohteiden tunnistaminen onnistuu nopeasti ja helposti.

  Vertical Enhancement (syvyyserojen parannus)

  Vertical Enhancement -toiminto korostaa syvyysmuutoksia. Käyttäjä voi valita skaalan, jolloin muutokset pohjan syvyydessä on helpompi havaita. Vertical Enhancement -toiminnon ansiosta pienimmätkin syvyysmuutokset ovat helpommin havaittavissa.

   

  Waypoint Overlay (reittipisteet kartan päällä)

  Waypoint Overlay -reittipistetoiminnon avulla hyville apajille ja muihin paikkoihin palaaminen on helppoa. Reittipisteen voi tallentaa joko veneen sijaintiin näppäimistön avulla tai kursorin avulla esimerkiksi sinne, missä täkykalat ovat.

  Automaattiset 3D-kuva-asetukset

  HDS Gen 3 -oletuskokoonpanolla ja StructureScan 3D -moduulilla voidaan määrittää hienosäädettyjä 3D-kuva-asetuksia. Näytön liukusäätimellä voidaan säätää pinnan kirkkautta ja kontrastia. Surface Clarity (pinnan kirkkaus) -asetus parantaa näytöllä näkyvää pinnan selkeyttä vähentämällä pinnan lähellä olevan vastaanottimen herkkyyttä. Contrast (kontrasti) -asetus vaalentaa tai tummentaa kuvaa, jolloin kalat ja pohjan muodot erottuvat selkeämmin.

  Ethernet-yhteys

  Voit yhdistää jopa kolme verkotettua laitetta Ethernet-porttien kautta.

  Paranneltu SideScan Skimmer® -kaikuanturi

  Power

  Power Consumption Max: .75A, Typical: .60A, Inrush: 4.7A pk
  Power Supply (Supply Voltage) 12 or 24 vDC (9-32 vDC min-max)

  Networking Connectors

  Connectors Ethernet

  Other

  Cable 20 ft/ 6m
  Other Features Transmit Power: Max RMS: 500W
  Input Power: 10V - 17 VDC

  Sonar

  EchoSounder Frequencies Enhanced 455 kHz

  Technical/Environmental

  Product Length [mm] 210
  Weight [kg] 1

  Overview

  Echosounder Max Depths
   Sidescan Imaging  
   Max Range: 600 ft/ 183 m 
   Track Bottom: 35 mph / 56 kph
   Mark Objects:  15 mph / 24kph
   Optimum Imaging: 2-8 mph / 3-13 kph 

   Downscan Imaging™  
   Max Depth: 300 ft/ 92 m 
   Track Bottom: 35 mph / 56 kph
   Mark Objects:  2-8 mph / 3-13 kph
   Optimum Imaging: 2-8 mph / 3-13 kph