NSO evo2 Marinprocessor

Best.nr 000-10997-001

Simrad NSO evo2 är en flerfunktionsdisplay med distribuerat system för yrkes- och fritidsseglare med båtar på minst 30 fot. NSO evo2 är den mest integrerade, användarvänliga navigationsplattformen som finns. Navigationssystemet har multi-touch, dubbel-video och moduluppbyggd glassbridge med avancerade funktioner som effektivt kan integreras med mängder av branschledande komponenter, bl.a. Broadband Radar, WiFi-1, BSM-2 ekolod och mycket annat. Systemet backas dessutom upp av mycket kunnig support på fältet och från fabriken.

Viktiga funktioner

 • Dubbla och helt oberoende videoutgångar: oavsett om systemet installeras med två bildskärmar bredvid varandra eller en bildskärm och en surfplatta, så kan seglarna visa ett sjökort på en bildskärm och ekolods- eller radarbilder eller önskad panel på den andra.
 • Expansionsmoduler som kan integreras med Broadband Radar, WiFi-1, BSM-2 ekolod och mycket annat.
 • Trådlös GoFree™-teknik för nerladdning av sjökort från nätet, skapande av sjökort och integration med smartphone/surplatta (kräver en Wi-Fi-modul som tillval)
 • Det bästa valet för kartografi: exempel på kompatibla kartografilösningar är bl.a. C-MAP MAX-N, Navionics Gold och Platinum, Insight, Lake Insight, Nautic Insight, Insight Genesis och produkter från andra leverantörer, t.ex. NV-digitalkartor.
 • Avancerad fyrkärnig processor ger extremt hög prestanda.
 • Mindre och lättare konstruktion ger enklare installation.
 • TouchSensible pekskärm*, OP-40 fjärrknappsats (*vid användning med en kompatibel pekskärm).
RRP:
42.390,00 kr
Var kan man handla  Key Technologies

  Simrad NSO evo2 är en flerfunktionsdisplay med distribuerat system för yrkes- och fritidsseglare, vanligen med en båt på minst 30 fot. NSO evo2 förenklar styrningen för världens främsta lyxjakter, hårt arbetande tävlingssportfiskare och långfärdsseglare och är ett navigationssystem med multifunktion för en eller flera bildskärmar som riktar sig till mycket krävande seglare. NSO evo2 erbjuder, i motsats till andra system med högre pris, dubbla utgångar för högupplöst video och en blixtsnabb fyrkärnig processor som ger snabb respons och hög prestanda för installationer med en eller två oberoende bildskärmar.

  Simrad NSO evo2 kan expanderas med alla Simrads expansionsmoduler, Lägg till 4G-bredbandsradar, BSM-3 bredbandsekolod med CHIRP-teknik, StructureScan HD, trådlöst GoFree™-nätverk, det marina ljudsystemet SonicHub med iPod/iPhone-docka, och mycket annat. NSO evo2 är det funktionsrikaste alternativet och utan tvekan den kompromisslösa, avancerade distribuerade multifunktionslösning som ger mest för pengarna.


  Trådlös GoFree™
  De trådlösa GoFree™-funktionerna är tillgängliga via den valfria WIFI-1-modulen och ansluter din Glasbrygga för NSO evo2 till omvärlden. Surfa och köp mängder med sjökort från GoFree™-butiken på nätet och ladda ner sjökort direkt till minneskortet i din display utan att lämna styrplatsen. Ladda upp ekolodsloggar som spelats in under dina seglatser direkt från din display till molntjänsten Insight Genesis, som skapar detaljerade sjökort som visar djupkonturer, vegetation och bottenhårdhet – det perfekta sättet att utforska dina bästa fiskeställen längs kusten och i insjöar.

  Du kan komma åt GoFree™-tjänsten överallt där det finns en trådlös nätverksanslutning – från ett trådlöst nätverk hemma när din båt står på en trailer på uppfarten eller från ett trådlöst nätverk i marinan när du sitter på kajen.

  Till sjöss ger dig GoFree™ tillgång till flerfunktionsskärmen direkt från en iPhone eller Android-smartphone och du kan fjärrstyra din skärm från en iPad eller Android-surfplatta.

  Power

  Power Consumption 45W (max)
  Power Supply (Supply Voltage) 9 - 31.2 vDC (min-max)

  HDMI Video Output: 2 sockets. Supports 800x600 (SVGA 4:3), 1024x768 (XGA 4:3), 1280x720 (HD 16:9), 1366x768 (WXGA), 1920x1080 (Full HD 16:9), 1920x1200 (WUXGA 16:10), 1280x800 (16x10), 1280x1024 (SXGA 5:4)

  Other

  Languages 31

  Technical/Environmental

  Waterproof Standard/rating IPx2
  Weight [kg] 1
  Product Width 11.0 in (281 mm)
  Product Depth 9.1 in (232 mm)
  Product Height 2.6 in (65.5 mm)

  Overview

  Media Port One (1) Full Size SD Card Socket
  Operating Voltage 9 - 31.2 vDC (min-max)
  Warranty Two (2) Year


  Gillar du detta? Du kanske också är intresserad av…

  Simrad OP50-fjärrkontroll (stående)

  Kontroll med knappsats och kontrollratt till flerfunktionsskärmarna NSS evo2 och NSO evo2. Kontrollen monteras i liggande eller stående läge.

  Jämföra

  Simrad OP50-fjärrkontroll (liggande)

  Kontroll med knappsats och kontrollratt till flerfunktionsskärmarna NSS evo2 och NSO evo2. Kontrollen monteras i liggande eller stående läge.

  Jämföra