StructureScan 3D

Artikkel # 000-12395-001.

Med Simrad StructureScan® 3D kan sportsfiskere se en flott tredimensjonal visning av fisk, strukturer og bunnkonturer.

Hovedfunksjoner

Nøkkelegenskaper

 • Enestående SideScan-bildeklarhet
 • Skanning i HD (High Definition) og Super-Wide 3D
 • Leading Edge™-skannereferanse
 • SelectScan™-målidentifisering
 • Kontroll av vertikal forsterkning
 • Veipunktoverlegg
 • Automatiske 3D-bildeinnstillinger
 • Ethernet-tilkobling
Hvor kan jeg kjøpe  Enestående SideScan-bildeklarhet

  Vi har forbedret designen av StructureScan 3D-svingeren. Den har nå flere sensorer for å kunne gi klarest mulig SideScan-visninger.

  Skanning i HD (High Definition) og Super-Wide 3D

  Se konturer under vann til side for båten – opptil 328 m (600 fot) til babord og styrbord – ved hjelp av utrolig detaljerte HD-visninger.  StructureScan® 3D gir flere visningsalternativer, inkludert todimensjonal DownScan Imaging™ og StructureScan® HD samt de nye, realistiske tredimensjonale visningene.  Ved hjelp av forhåndsinnstilte synsvinkler eller ScanTrack™-kontrollmodus, som kan panorere, vippe og zoome, kan du justere visningen og perspektivet under båten. Kombiner egendefinerte HD- og 3D-visninger for å få en bedre forståelse av fisken i forhold til skjulesteder og for å søke mer effektivt etter fiskeområder.

  Leading Edge™-skannereferanse

  Leading Edge™-skannereferansen gir en tydelig grafisk illustrasjon av ekkoloddstrålene der de treffer bunnkonturene. Dybden og rekkevidden av områdene du har skannet mest nylig, vises som røde, vifteformede markører rett under båten. Leading Edge omfatter også en dybdeskala som viser flere detaljer når du zoomer inn, slik at du får en bedre følelse av dybden ned til målet.

  SelectScan™-målidentifisering

  Du oppnår 50 prosent bedre kvalitet på SideScan-bildene takket være dobbelt antall ekkoloddrelé-elementer og en unik svingerutforming, som skjermer de ønskede skannedataene fra forstyrrelser for å kunne gi klarest mulig bilder.

  Kontroll av vertikal forsterkning

  Vertikal forsterkning er en skala som kan velges av brukeren. Den fremhever vertikale høydeforskjeller og viktige dybdekonturer på skjermen, slik at de er enklere å identifisere i forhold til omkringliggende undervannsterreng. Vertikal forsterkning gjør selv de minste dybdeforandringer mer synlige.

  Veipunktoverlegg

  Funksjonen for veipunktoverlegg gjør det enklere å finne tilbake til fiskeområder, strukturer og landemerker under vann. Bruk veipunkttastaturet til å lagre et veipunkt der båten befinner seg, eller til å bytte til markørmodus og lagre et veipunkt over spesifikke mål, skjulesteder eller områder med agnfisk.

  Automatiske 3D-bildeinnstillinger

  Finjusterte 3D-bildeinnstilinger er angitt automatisk av StructureScan 3D-modulen og standardkonfigurasjon av NSS/NSO evo2. Du kan justere innstillingene for overflateklarhet og kontrast ved hjelp av skyveknappen på skjermen. Alternativet for overflateklarhet reduserer forstyrrelser på skjermen ved å redusere følsomheten til mottakeren nær overflaten. Alternativet for kontrast gjør fargepaletten lysere eller mørkere for å gjøre det lettere å se fisk og strukturer.

  Strøm

  Strømforbruk Max: .75A, Typical: .60A, Inrush: 4.7A pk
  Strømforsyning 12 or 24 vDC (9-32 vDC min-max)

  Nettverksforbindelser

  Tilkoblinger Ethernet

  Andre

  Kabel 20 ft/ 6m
  Andre funksjoner Transmit Power: Max RMS: 500W
  Input Power: 10V - 17 VDC

  Ekkolodd

  Ekkolodd frekvenser Enhanced 455 kHz

  Tekniske data

  Produkt lengde [mm] 210
  Vekt [kg] 1

  Oversikt

  Ekkolodd maks dybde
   Sidescan Imaging  
   Max Range: 600 ft/ 183 m 
   Track Bottom: 35 mph / 56 kph
   Mark Objects:  15 mph / 24kph
   Optimum Imaging: 2-8 mph / 3-13 kph 

   Downscan Imaging™  
   Max Depth: 300 ft/ 92 m 
   Track Bottom: 35 mph / 56 kph
   Mark Objects:  2-8 mph / 3-13 kph
   Optimum Imaging: 2-8 mph / 3-13 kph