Simrad GO9 XSE med standardsjökort

Best.nr 000-13210-001

Simrad GO9 XSE-plotternavigeringsdisplay är ett perfekt sätt att utöka möjligheterna hos sportbåtar, motorbåtar och mindre båtar med mittkonsoler med plug-and-play-funktioner för Simrad Broadband Radar™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Bakom en mycket ljusstark widescreendisplay med multi-touch finns en inbyggd GPS-mottagare, GoFree® Wi-Fi och NMEA 2000®-anslutning i branschstandard. Anslut till smartphones och surfplattor, styr ljudsystemet ombord, övervaka motordata och välj bland en mängd inbyggd ekolodsteknik för att färdas med tillförsikt och hitta fisk som ett proffs.

Viktiga funktioner

 • Lättanvänt gränssnitt med multi-touch
 • Komplett plotter med största tillgängliga kartografistöd (Insight, Navionics, CMAP)
 • Radardisplay för Simrad Broadband 3G™/4G™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem
 • Innehåller ett globalt standardsjökort
 • Planera smartare med TripIntel™-teknik
 • Stöd för Navionics Autorouting och Jeppesen Easy Routing
 • 9-tums display med infälld montering eller fästesmontering
 • Widescreen med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
 • GPS-höghastighetsmottagare på 10 Hz
 • Inbyggd Broadband Sounder™, CHIRP-ekolod, StructureScan® HD-bilder eller stöd för ForwardScan™-ekolod (givare krävs)
 • Inbyggt GoFree™-wifi
 • Två microSD-kortplatser
 • Kompatibel med Simrad WM-3 SiriusXM-satellitvädermodul (endast Nordamerika)
 • NMEA 2000®-kompatibel
RRP:
12.990,00 kr
Var kan man handla  Lättanvänd display med multi-touch

  GO9 XSE är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner sig bekanta med. Tryck för att skapa eller välja waypoints, zooma genom att nypa eller tryck och dra för att panorera smidigt på sjökort. Enkel hemskärm och menylayout gör alla funktioner lättåtkomliga, med stora och tydliga ikoner som är lätta att känna igen och trycka på.

  Plotternavigering och waypointhantering

  GO9 XSE är en komplett plotter med stöd för det största tillgängliga utbudet av kartografialternativ, inklusive C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® och NV Digital®-sjökort. Navigera tryggt till destinationer både när och fjärran med flexibiliteten att välja sjökort som bäst passar dina behov och din position. Du kan enkelt ställa in och registrera destinationerna med enkel waypointhantering: markera waypoints med en knapptryckning och tilldela dem namn som gör det lätt att hitta önskad destination oavsett om du har kartlagt tio platser eller tusen.

  Vidga dina vyer med en Simrad-radarlösning

  Simrad GO9 XSE är en komplett radardisplay med plug-and-play-anslutning till Simrad Broadband 3G™, Broadband 4G™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Kryssa tryggt genom trånga hamnar, navigera säkert vid dålig sikt, håll ett öga på avlägsna vädersystem och hitta flockar av ätande fåglar som skvallrar om bra fiskeställen. Automatisk inställning hjälper till att ge en tydlig radarbild i alla förhållanden, medan radarlager kombinerar radardata med navigeringskartor för en lättolkad vy över omgivningarna.

  Fullt anpassat gränssnitt

  Simrad GO9 XSE är fullt anpassat efter din båt och dina favoritaktiviteter på vatten – från motorbåtskörning, till fiske och vattensport. Anpassa hemskärmen med genvägar till de funktioner du använder mest och gör den mer personlig genom att välja bakgrund. Med justerbara delade skärmvyer och anpassade panellayouter kan du se allt du behöver på skärmen på en gång, oavsett aktivitet.

  Planera smartare med TripIntel™-teknik

  TripIntel-tekniken är utformad för motorbåtsåkare och spårar och visar den viktiga information du behöver för att planera säkra och njutbara dagar på vattnet. Fatta smarta beslut med bränsleuppgifter som överlagras på sjökort, enkel tillgång till aktuella och framtida tidvattennivåer och en detaljerad historik över föregående resor inklusive rutten du tog och hur båten fungerade.

  Enklare navigering med automatisk ruttdragning

  Med automatisk ruttdragning blir det lika enkelt att navigera båten som att köra bil, vilket hjälper dig att planera en rutt och komma igång med mindre fördröjning. Välj bara ett mål så föreslår GO XSE-displayen den kortaste och säkraste vägen med hänsyn tagen till din båts djupgående och mått. Den här funktionen är tillgänglig med Navionics+- eller Navionics Platinum-sjökort (Navionics Autorouting) och Jeppesen CMAP MAX-N+-sjökort (Jeppesen Easy Routing).

  Inbyggd GPS-mottagare på 10 Hz*

  Med en GPS-höghastighetsmottagare som uppdaterar din position tio gånger i sekunden är Simrad GO9 XSE perfekt för användning ombord på snabba RIB-båtar och motorbåtar. Se hur båtens rörelse spåras jämnt, noggrant och i realtid utan att "hoppa" från punkt till punkt på displayen.

  Cruiseplottervy

  Simrad GO9 XSE har utformats för motorbåtar och erbjuder en unik cruiseplottersida som sammanställer viktiga navigeringsdata och sjökort på en lättläst display. Välj den information som är mest relevant för din cruisingstil och dina aktiviteter på vatten med möjlighet att redigera dataposter på skärmen.

  NMEA 2000®-motorövervakning och -instrument

  Simrad GO9 XSE ansluter till all utrustning med NMEA 2000®-funktioner ombord på din båt, inklusive utombords- och inombordsmotorer, bränslenivå- och flödesmätare, givare för hastighet, kurs och vattentemperatur och mycket mer. Skapa dina egna anpassade digitala instrumentskärmar och få en stor mängd information till också den mest överfulla instrumentpanel samtidigt som du behåller ett rent utseende med så få mätare som möjligt.

  Se djupet med inbyggt ekolod

  Om du känner till exakt djup under skrovet kan du njuta mer av tiden på vattnet med färre orosmoment, och det gör det enklare att hitta passande ankringsplatser i okända vatten. Med inbyggt ekolod lägger du bara till en passande ekolodsgivare för noggrann spårning av djup i realtid. En bläddringsbar vy med djuphistorik låter dig spåra tillbaka och enkelt ange waypoints för lovande ankringsplatser, medan StructureScan Imaging™ kombinerar DownScan- och SideScan-ekolod som ger dig en verklighetstrogen vy över bottnen under fartyget.

  Cruisa tryggt med ForwardScan™-ekolod

  Med en ForwardScan-givare som tillval ger detta framåtriktade ekolod en tydlig tvådimensionell bild av bottnen framför fartyget, och gör att du tryggare kan navigera på grunda eller dåligt kartlagda vatten. Med uppdateringar i realtid och en framåtriktad vy på upp till åtta gånger det aktuella djupet låter ForwardScan dig koppla av och njuta av tryggare dagar på vattnet.

  Hitta fisk med CHIRP och StructureScan® HD-sidobilder

  Oavsett om fiske är ditt liv eller bara en sporadisk hobby kan alla fisketurer dra nytta av den omfattande inbyggda ekolodstekniken på Simrad GO9 XSE. Lägg till en passande givare, tillgänglig separat eller tillsammans med displayen, så fungerar GO9 XSE som en kraftfull fishfinder med CHIRP-utrustat bredbandsekolod för tydlig identifiering av fisk i hela vattenpelaren. Med en HDI- eller TotalScan-givare som tillval ger GO9 XSE också StructureScan HD-sidobilder för en verklighetstrogen vy över fiskstimmen under och runt båten.

  Simrad SonicHub®2 och Bluetooth®-ljudintegrering

  Om du inte känner dig hemma på vattnet utan ett bra soundtrack är Simrad SonicHub®2 marint ljudsystem den perfekta följeslagaren till en GO9 XSE-display. Strömma musik från Bluetooth®-anslutna surfplattor, smartphones och andra mobila enheter, spela upp MP3-filer från ett USB-minne eller lyssna på SonicHub 2:s inbyggda AM/FM-radio. Med SonicHub 2 får din GO9 XSE-display fullständig kontroll över ljudunderhållningen och eliminerar behovet av en separat stereohuvudenhet och låter dig lyssna på musik på ditt sätt.

  GoFree™ molnaktiverad med inbyggd Wi-Fi

  Med inbyggd Wi-Fi ger Simrad GO9 XSE direkt tillgång till GoFree-molntjänster inklusive enkla hämtningar av trådlösa kartor, programuppdateringar med mera. Oavsett om du är ansluten till ditt trådlösa nätverk hemma med båten på en släpvagn på uppfarten, inloggad på din marinas Wi-Fi eller ansluten till din smartphone ute till sjöss, kan du få tillgång till GoFree-molntjänster var som helst där du har en internetanslutning. På vattnet ansluter GoFree Simrad GO9 XSE till dina mobila enheter och speglar displayens skärm på din smartphone eller ger komplett fjärrstyrning från din surfplatta med den kostnadsfria GoFree Controller-appen.

  SiriusXM-väderintegrering

  Simrad GO9 XSE är den enda displayen i GO-serien som är kompatibel med SiriusXM Marine-satellitväder, via WM-3-expansionsmodulen som finns som tillval, för realtidsåtkomst till väderinformation direkt på displayen. Med inbyggd åtkomst till väderradar, rapporter från ytbojar, NOAA Marine Zone-prognoser med mera kan du kontrollera förhållandena ute på havet innan du ens lämnar hamnen. SiriusXM Marine är en prenumerationstjänst som endast är tillgänglig i Nordamerika.

  Inbyggd GPS-mottagare fungerar med alla fästesmonterade installationer och med infälld montering på de flesta glasfiberskrov. Vid infälld montering på ett fartyg med metallskrov kan en extern GPS-mottagare som Simrad GS25 krävas.

  Display

  Display Type WVGA Colour TFT LCD
  Display Size 9-inch Widescreen
  Display Resolution [pixels x pixels] 800 x 480
  Backlighting Levels LED / 1200 nits

  Other

  Other Features Waypoint Storage: 10,000 points total combined waypoints / route points
  Languages Standard Language Pack, Asian Language Pack, Eastern European Language Pack, Russia/Ukraine Language Pack, Middle Eastern Language Pack
  Memory Card Capable Chart Card Slot: Dual microSD

  GPS Navigation

  GPS Antenna Type 10 Hz built-in GPS

  Technical/Environmental

  Operating Temperature -15 °C to +55 °C (5 °F to 131 °F)
  Waterproof Standard/rating IPX7
  Product Width 243 mm / 9.56 in
  Product Depth 83 mm / 3.26 in
  Product Height 171 mm / 6.71 in
  Product Weight 1.32 kg / 2.91 lb

  Power

  Power Consumption 12 W @ 13.8 V
  Power Supply (Supply Voltage) 12 V DC

  Networking Connectors

  NMEA 2000 Pending Certification 1 port

  Ladda ner instruktioner/supportmateriel

  Ladda ner mjukvara  Gillar du detta? Du kanske också är intresserad av…

  Bredbandsradar 4G

  Unik FMCW-radar med strålskärpning och avancerad ekodetektering.

  Jämföra

  Broadband 3G™ Radar

  Unik FMCW-teknik med oöverträffad målavskiljning över korta avstånd.

  Jämföra

  GS25 GPS-antenn

  Simrad GS25 GPS-antenn är den perfekta GPS-utrustningen för alla navigeringssystem som behöver extremt noggrann och snabb positions- och...

  Jämföra

  ForwardScan® Transducer

  Den framåtriktade givaren på 180 kHz visar bottnen framför din båt, längs ett avstånd som är upp till 8 gånger det aktuella djupet. Passar de...

  Jämföra

  Färgdisplay IS35 för instrument

  Dynamisk färgdisplay för instrument som bl.a. visar data för NMEA 2000-motorer, bränsleeffektivitet och djuphistorik.

  Jämföra

  Simrads HALO-3 Radar med pulskompression

  Transistorradar på 25 W med pulskompression, öppen antenn på 3 fot och räckvidd på 48 nm med strålskärpning

  Jämföra

  GO7 XSE

  Plotter, 7-tums display med GPS, CHIRP-utrustad Broadband Sounder™, StructureScan® HD, ForwardScan™-ekolod och Wi-Fi

  Jämföra

  GO5 XSE

  Plotter, 5-tums display med GPS, CHIRP-utrustad Broadband Sounder™, StructureScan® HD, ForwardScan™-ekolod och Wi-Fi

  Jämföra

  TotalScan Skimmer

  TotalScan™ är en heltäckande givare som matchar beprövat bredbands- och CHIRP-ekolod med StructureScan® HD och DownScan Imaging™-teknik, vilket...

  Jämföra