Simrad GO9 XSE ja peruskartta

Tuote # 000-13210-001

Simrad GO9 XSE -karttaplotteri ja -navigointinäyttö on täydellinen tapa laajentaa urheiluveneiden, huvialusten ja pienikokoisten pulpettiveneiden toiminnallisuutta. Näyttö voidaan yhdistää Simrad Broadband Radar™- ja Halo™ Pulse Compression -tutkajärjestelmiin kätevän Plug and Play -liitännän kautta. Erittäin kirkkaan, monikosketusta tukevan laajakuvanäytön taakse kätkeytyy sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, GoFree® Wi-Fi ja alan standardien mukainen NMEA 2000® -liitäntä. Liitä älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin, hallinnoi aluksen äänentoistojärjestelmää, seuraa moottoritietoja ja valitse jokin monista sisäänrakennetuista luotaintekniikoista – voit veneillä luottavaisin mielin ja kalastaa ammattilaisten tapaan.

Pääominaisuudet

 • Helppokäyttöinen monikosketusnäyttö
 • Karttaplotteri, jossa on täydellinen toimintovalikoima ja alan monipuolisin karttayhteensopivuus (Insight, Navionics ja CMAP)
 • Tutkanäyttö Simrad Broadband 3G™-/4G™- ja Halo™ Pulse Compression -tutkajärjestelmiin
 • Sisältää maailmanlaajuisen peruskartan
 • TripIntel™-tekniikka helpottaa reittisuunnitelmien tekoa
 • Tukee Navionics Autorouting- ja Jeppesen Easy Routing -toimintoja
 • 9 tuuman näyttö, tasoasennus tai telinekiinnitys
 • Kirkas LED-taustavalaistu laajakuvanäyttö
 • Nopea 10 Hz:n GPS-vastaanotin
 • Sisäänrakennettu Broadband Sounder™ -luotain, CHIRP-luotain, StructureScan® HD -kuvannus tai ForwardScan™-luotaintuki (kaikuanturi tarvitaan)
 • Sisäänrakennettu GoFree™ Wi-Fi
 • Kaksi microSD-korttipaikkaa
 • Yhteensopiva Simrad WM-3 SiriusXM -satelliittisäämoduulin kanssa (vain Pohjois-Amerikka)
 • NMEA 2000® -yhteensopiva
SVH:
1 425,00 €
Mistä voin ostaa  Helppokäyttöinen monikosketusnäyttö

  GO9 XSE:ssä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen kosketusnäyttöohjaus, jonka parissa älypuhelinten ja tablet-laitteiden käyttäjät ovat kuin kotonaan. Luo tai valitse reittipisteet napauttamalla, lähennä kuvaa nipistämällä sormia yhteen ja siirry kartoissa vetämällä. Selkeässä aloitusnäytössä ja selkeissä valikoissa kaikki toiminnot ovat heti käytettävissä. Suuret ja selvästi merkityt kuvakkeet tunnistaa helposti ja niitä on helppo koskettaa.

  Navigointi karttaplotterilla ja reittipisteiden hallinta

  GO9 XSE on karttaplotteri, jossa on täydellinen toimintovalikoima ja jonka karttayhteensopivuus on alan laajin. Laitteessa toimivat muun muassa seuraavat kartat: C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® ja NV Digital®. Navigoi lähellä ja kaukana sijaitseviin kohteisiin varmasti ja valitse tarpeisiisi ja sijaintiisi parhaiten sopivat kartat. Yksinkertainen reittipisteiden hallinta tekee määränpäiden asettamisesta ja tallentamisesta helppoa: merkitse reittipisteet koskettamalla ja anna niille nimet, joiden avulla halutun määränpään hakeminen onnistuu helposti – olipa tallennettuna kymmenen tai tuhat kohdetta.

  Laajenna näkymää Simrad-tutkaratkaisun avulla

  Simrad GO9 XSE on tutkanäyttö, jossa on täydellinen toimintovalikoima. Näytössä on Plug and Play -liitettävyys Simrad Broadband 3G™-, Broadband 4G™- ja Halo™ Pulse Compression -tutkajärjestelmiin. Veneile luottavaisin mielin ruuhkaisissa satamissa, navigoi turvallisesti huonossa säässä, tarkkaile etäältä säätiloja ja etsi ruokailevia lintuparvia, jotka auttavat löytämään hyvät kalastuspaikat. Automaattisen säädön ansiosta näet selkeän tutkakuvan kaikissa olosuhteissa. Lisäksi tutkakerros yhdistää tutkatiedot ja navigointikartat helposti tulkittavaksi näkymäksi ympäristöstäsi.

  Täysin mukautettava käyttöliittymä

  Simrad GO9 XSE:n voi mukauttaa veneen ja käyttötarkoituksen mukaan – se sopii niin pikaveneilyyn, kalastukseen kuin vesiurheiluunkin. Voit tehdä aloitusnäyttöön pikavalinnat ominaisuuksille, joita käytät eniten, ja vaihtaa taustakuvan haluamaksesi. Säädettävien jaetun näytön näkymien ja mukautettavien paneelien ansiosta näet kaiken tarvittavan kertasilmäyksellä – olipa käyttötarkoitus mikä tahansa.

  TripIntel™-tekniikka helpottaa reittisuunnitelmien tekoa

  TripIntel-tekniikka on suunniteltu nopeissa moottoriveneissä käytettäväksi. Tekniikka seuraa reittiä ja näyttää tärkeimmät tiedot, joita tarvitaan turvalliseen veneilyyn. Polttoaineen riittävyys näkyy suoraan kartoissa, joten pysyt ajan tasalla ja voit tehdä päätökset veneen toimintamatkan mukaan. Lisäksi näet nykyiset ja tulevat vuoroveden tasot sekä edellisten matkojen yksityiskohtaiset historiatiedot, joihin sisältyy sekä käyttämäsi reitti että veneen toimintatiedot.

  Helpompaa navigointia automaattisen reitityksen ansiosta

  Automaattinen reititystoiminto tuo autoista tutun navigoinnin veneilyyn. Voit tehdä reitin ja lähteä liikkeelle entistäkin nopeammin. Valitse vain määränpää, ja GO XSE -näyttö ehdottaa lyhintä, turvallisinta reittiä ottaen huomioon aluksesi syväyksen ja mitat. Tämä toiminto on käytettävissä Navionics+- tai Navionics Platinum -kartoissa (Navionics Autorouting) sekä Jeppesen CMAP MAX-N+ -kartoissa (Jeppesen Easy Routing).

  Sisäänrakennettu 10 Hz:n GPS-vastaanotin*

  Nopea GPS-vastaanotin päivittää sijainnin kymmenen kertaa sekunnissa, joten Simrad GO9 XSE sopii täydellisesti nopeisiin moottoriveneisiin. Veneen liikkeen seuraaminen tapahtuu sujuvasti, tarkasti ja reaaliaikaisesti, ja liike pysyy tasaisena myös karttanäkymässä.

  Ajokarttanäkymä

  Simrad GO9 XSE on suunniteltu etenkin nopeissa moottoriveneissä käytettäväksi. Laitteessa on erityinen ajokarttanäkymän sivu, jossa tärkeät navigointitiedot ja kartat näkyvät kätevästi samassa näytössä. Voit valita veneilyssä tarvitsemasi tiedot helposti ja myös muokata näytössä näkyviä kohteita.

  Moottorin ja mittareiden seuranta NMEA 2000® -verkossa

  Simrad GO9 XSE:n voi yhdistää mihin tahansa veneen NMEA 2000® -yhteensopivaan laitteeseen – perä- ja sisäperämoottoreihin; polttoaineen määrä- ja virtausmittareihin; nopeus-, suunta- ja veden lämpötila-antureihin sekä moniin muihin laitteisiin. Voit luoda mukautettuja digitaalisia mittarinäyttöjä, jolloin saat ahtaaseenkin kojelautaan näkyviin entistä enemmän tietoja ilman, että mittareiden määrä lisääntyy.

  Tarkkaile syvyyttä sisäänrakennetulla luotaimella

  Kun tiedät rungon alle jäävän veden todellisen syvyyden, voit nauttia veneilystä lähes huoletta sekä etsiä sopivia ankkuripaikkoja vierailla vesillä. Laitteessa on sisäänrakennettu luotain, joten tarkkaa, reaaliaikaista syvyyden seurantaa varten tarvitsee lisätä vain sopiva kaikuanturi. Syvyyden historiatietoja voi selata, joten sopivien ankkuripaikkojen reittipisteitä voi valita jälkikäteenkin. StructureScan Imaging™ -tekniikassa yhdistyvät DownScan- ja SideScan-luotaimet, lopputuloksena valokuvamainen näkymä veneen alla olevasta pohjasta.

  Aja luottavaisin mielin ForwardScan™-kaikuluotaimen turvin

  Lisävarusteena saatavaa ForwardScan-kaikuanturia käyttävä etukaikuluotain tuottaa selkeän kaksiulotteisen kuvan aluksen edessä olevasta pohjasta, joten voit navigoida matalissa tai kartoittamattomissa vesissä entistä turvallisemmin. ForwardScan-etukaikuluotain päivittyy reaaliaikaisesti ja tuottaa kuvan aluksen edessä olevasta alueesta jopa kahdeksankertaisesti nykyiseen syvyyteen verrattuna. Sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia turvallisesta veneilystä.

  CHIRP- ja StructureScan® HD -viistoluotaus löytää kalat taatusti

  Olipa kalastaminen elämäntapasi tai vain ajoittainen harrastus, kalastusretkillä on taatusti apua Simrad GO9 XSE:n kattavasta sisäänrakennettujen luotaintekniikoiden valikoimasta. Kun lisäät laitteeseen sopivan kaikuanturin (saatavilla erikseen tai toimitetaan näytön mukana), GO9 XSE toimii tehokkaana kaikuluotaimena – CHIRP-yhteensopiva Broadband-luotain paikantaa kalat tarkasti koko vesikerroksen alueella. GO9 XSE:hen saa myös StructureScan HD -viistoluotauksen lisäämällä LSS-HD- tai TotalScan-kaikuanturin. Näin saat valokuvamaisen näkymän, jossa näkyvät niin veneen alla kuin ympärilläkin olevat kalaparvet.

  Simrad SonicHub®2 & Bluetooth -äänentoisto

  Jos tarvitset vesilläoloon kunnon musiikkia, Simrad SonicHub®2 -äänentoistojärjestelmä on täydellinen valinta GO9 XSE -näytön rinnalle. Voit suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-tablet-laitteista, älypuhelimista ja muista kannettavista laitteista, toistaa USB-muistitikulle tallennettuja MP3-tiedostoja tai kuunnella SonicHub 2:n sisäänrakennettua AM/FM-radiota. Voit ohjata SonicHub 2:n äänentoistoa täydellisesti GO9 XSE -näytöllä ilman erillistä stereovahvistinta ja kuunnella haluamaasi musiikkia täsmälleen haluamallasi tavalla.

  GoFree™-pilvipalvelun käyttömahdollisuus ja sisäänrakennettu Wi-Fi

  Simrad GO9 XSE:n voi yhdistää GoFree-pilvipalveluihin sisäänrakennetulla Wi-Fi-yhteydellä. Näin esimerkiksi karttojen ja ohjelmistopäivitysten lataaminen käy vaivattomasti. Voit käyttää GoFree-pilvipalveluja missä tahansa, kunhan käytettävissä on internetyhteys – niin kotisi, venesatamasi kuin älypuhelimesikin Wi-Fi-yhteydellä. Vesillä ollessa GoFree yhdistää Simrad GO9 XSE:n kannettaviin laitteisiisi, jolloin voit tarkastella näytön näkymää älypuhelimen näytössä tai käyttää vaikkapa tablet-laitetta kauko-ohjaukseen ilmaisella GoFree Controller -sovelluksella.

  SiriusXM-säätiedot

  Simrad GO9 XSE on ainoa GO Series -näyttö, joka on yhteensopiva SiriusXM Marine -satelliittisään kanssa lisävarusteena saatavan WM-3-laajennusmoduulin kautta. Saat reaaliaikaiset säätiedot suoraan näyttöösi. Näin käytössäsi on säätutka, poijutiedot merenpinnasta, NOAA Marine Zone -ennusteet ja paljon muuta. Voit siis tarkistaa olosuhteet avomerellä jo ennen kuin lähdet satamasta. SiriusXM Marine on tilauspalvelu, joka on saatavilla ainoastaan Pohjois-Amerikassa.

  * Sisäänrakennettu GPS-vastaanotin toimii kaikissa telinekiinnityksissä ja useimmissa lasikuituisissa rungoissa tasoasennettuna. Teräsrunkoiseen veneeseen tasoasennettuna lisäksi tarvitaan ulkoinen GPS-vastaanotin, kuten Simrad GS25.

  Display

  Display Type WVGA Colour TFT LCD
  Display Size 9-inch Widescreen
  Display Resolution [pixels x pixels] 800 x 480
  Backlighting Levels LED / 1200 nits

  Other

  Other Features Waypoint Storage: 10,000 points total combined waypoints / route points
  Languages Standard Language Pack, Asian Language Pack, Eastern European Language Pack, Russia/Ukraine Language Pack, Middle Eastern Language Pack
  Memory Card Capable Chart Card Slot: Dual microSD

  GPS Navigation

  GPS Antenna Type 10 Hz built-in GPS

  Technical/Environmental

  Operating Temperature -15 °C to +55 °C (5 °F to 131 °F)
  Waterproof Standard/rating IPX7
  Product Width 243 mm / 9.56 in
  Product Depth 83 mm / 3.26 in
  Product Height 171 mm / 6.71 in
  Product Weight 1.32 kg / 2.91 lb

  Power

  Power Consumption 12 W @ 13.8 V
  Power Supply (Supply Voltage) 12 V DC

  Networking Connectors

  NMEA 2000 Pending Certification 1 port

  Lataa käyttöohjeita/tukimateriaalia

  Lataa ohjelmistoja  Kiinnostaako tämä? Ehkä olet kiinnostunut myös ...

  Broadband 4G Tutka

  Ainutlaatuinen FMCW-tutka keilan terävöityksellä sekä kehittyneellä kohteiden tunnistuksella.

  Vertaa

  Broadband 3G Tutka

  Ainutlaatuinen FMCW-teknologia ylivertaisella lyhyen kantaman suorituskyvyllä ja kohteiden erotuskyvyllä.

  Vertaa

  GS25 GPS-antenni

  Simrad GS25 -GPS-antenni on täydellinen GPS-laite mihin tahansa navigaattoriin, joka tarvitsee erittäin tarkkoja ja nopeita aluksen asento- ja...

  Vertaa

  NSS7 evo2 Combo Multifunction Display

  7-tuumainen näyttö sekä GPS, CHIRP-kaikuluotain ja StructureScan

  Vertaa

  ForwardScan® Transducer

  180 KHz:n etukaikuluotain näyttää edessäsi olevan merenpohjan matkalta, joka voi olla jopa 8 kertaa nykyinen kulkusyvyytesi Sopii useimpiin...

  Vertaa

  Värillinen IS35-mittarinäyttö

  Värillinen, dynaaminen mittarinäyttö esittää NMEA 2000 -moottoritiedot, polttoainetalouden, syvyyshistorian ja monia muita...

  Vertaa

  Simrad HALO-3 -pulssikompressiotutka

  25 W:n puolijohdepulssikompressiotutka, jossa on 90 cm:n avoantenni, 48 mpk:n kantama ja keilan terävöinti.

  Vertaa

  GO7 XSE

  Karttaplotteri, 7 tuuman näyttö, GPS, CHIRP-yhteensopiva Broadband Sounder™ -laajakaistaluotain, StructureScan® HD, ForwardScan™...

  Vertaa

  GO5 XSE

  Karttaplotteri, 5 tuuman näyttö, GPS, CHIRP-yhteensopiva Broadband Sounder™ -laajakaistaluotain, StructureScan® HD, ForwardScan™...

  Vertaa

  TotalScan Skimmer

  Monipuolinen TotalScan™-kaikuanturi yhdistää suositut Broadband- ja CHIRP-taajuudet sisältäen myös StructureScan® HD- ja DownScan Imaging™...

  Vertaa